Wednesday, December 4, 2013

Reject Copies PYPAC

Teks: D' Rauna Gallery
Foto: Koleksi Peribadi

Assalamualaikum dan Salam sejahtera.

Hello pembaca semua...

PENGUMUMAN yer...PENGUMUMAN...

Acik Lana akan buka order REJECT COPIES PYPAC minggu depan...diulang yer...REJECT COPIES...so sape2 yg nak order jangan lupa duduk depan pc laptop mobile phone atau ape ape jer yang sewaktu dengannya minggu depan tao...probably on Monday...

Ingat...walaupun reject copies tapi yang pastinya tetap macam pisang goreng panas hokeeh...
So...gud luck everyone. D' Rauna Gallery pun akan grab lagi satu copy..special for my likers. Sebab we all ada satu jer...tak cukup hokeeh ;)

Oh..lupa pulak...reject copies ni cuma cover lama saja tao...so tak yah berangan nak cover baru perempuan melayu terakhir tu..hehe...tapi takpe..yang penting isi dia tetap sama hokeeh...

Okey...gud luck everyone...



~wit♥~


4 comments:

  1. salmah bt md.norJune 30, 2014 at 9:33 PM

    Nak beli novel pypac

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. Saya tak jual PYPAC la... sori yer. Tapi boleh tengok kat group FB Acik Lana. Kalau ada orang nak jual biasanya dia akan post kat situ.

      Delete
  2. Sis memang x nak jual ke pypac??? Sy nk beli dgn harga RM100...kalau setuju email sy di uzmaathirah25@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala... tak jual la. Memang tak akan jual... sori eh..
      Try cari kat mudah.com. Hari tu tengok ada yang post nak jual PYPAC.

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...